Флексибилен адаптер за штрафење Impact

1.990,00 ден 2.490,00 ден

На залиха

Опис

 

DEWALT Флексибилен адаптер за штрафење Impact

Адаптер за аголно штрафење Impact со 38mm длабочина на глава за врвна пристапност.  Висококвалитетни запчаници кои обезбедуваат 10 пати подолг работен век. Адаптерот содржи магнет кој овозможува лесна употреба со една рака задржувајќи го битот. Патентиран рачен дизајн кој овозможува намалени вибрации и зголемена контрола и удобност при работа.

 

 

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,54 кг
Димензии (пакет) 42,5 × 9,7 × 5,1 cm
Бренд

EAN: 5054905283520