Хидрофор 1100W INOX

13,999 ден

BXGP1100XBE

Има Залиха

Влезна моќност 1100 W
Макс. проток на вода 4600 l/h
Макс. висина на испумпување 45 m
Макс. длабина на потопување 8 m
Мин. ниво за вшмукување 70 mm
Можни приклучоци G1
Должина на кабел 1 m
Тежина 14.1 Kg
Должина 496 mm
Висина 498 mm

Хидрофор со влезна моќност од 1100W за пренесување и пумпање чиста вода за наводнување или снабдување на апарати за домаќинство и санитарни јазли.

Моќен мотор со заштита од висока температура и издржлив резервоар од легура од челик со преден панел од нерѓосувачки челик отпорен на корозија. Интегрирана рачка на врвот на пумпата за удобно ракување и транспорт. Влезот и излезот се поврзани што овозможува поголема ефикаснот. Автоматски прекинувач за вклучување и исклучување за дополнителна сигурност, еколошки прифатливо решение.

preloader