Хидрофор 800W 3500 l/h INOX

12,740 ден 14,990 ден

BXGP800XBE

Има Залиха

Влезна моќност 800 W
Макс. проток на вода 3500 l/h
Макс. висина на испумпување 38 m
Макс. висина на вшмукување 8 m
Мин. ниво за вшмукување / mm
Можни приклучоци G1
Должина на кабел 1 m
Тежина 10.9 Kg
Должина / mm
Висина / mm

Хидрофор со влезна моќност од 800W за пренесување и пумпање чиста вода за наводнување или снабдување на апарати за домаќинство и санитарни јазли.

Моќен мотор со заштита од висока температура и издржлив резервоар од легура од челик со преден панел од нерѓосувачки челик отпорен на корозија. Интегрирана рачка на врвот на пумпата за удобно ракување и транспорт. Влезот и излезот се поврзани што овозможува поголема ефикаснот. Автоматски прекинувач за вклучување и исклучување за дополнителна сигурност, еколошки прифатливо решение.