Чистач на пареа 1600W 350ml

7,690 ден

BDS1616R-QS

Нема Залиха

Излезна моќност 1600 W
Температура на пареата 85
Индикатор за ниво на водата да
Систем на пареа AutoSelect
Боја бела
Должина на кабел 5 m
Тежина 2.7 Kg
Должина mm
Висина mm
   

Основата за чистење може да ротира до 180 степени, овозможувајќи лесно маневрирање под мебелот и ќошевите. Елиминира 99.9% од домашните бубачки и бактерии без додатни хемиски средства. Променливо електронско прилагодување на пареата во зависност од материјалот кој се чисти. Подготвено за користење за 20 секунди од вклучувањето. Вграден воден филтер против бигор.

Доаѓа со 2 микрофибер папучи.
1 x лизгач за теписони.