Гарнитура битови со магнетен држач 20 парчиња

339 ден 599 ден

A7074-XJ

Има Залиха

Сетот од 21 парчиња ги содржи следниве елементи:
Бит одвртувачи 25mm 2x Ph1, 2x Ph2, 2x Ph3, Pz1, Pz2, Pz3
Бит одвртувачи 2x SL4, 3x SL6, 2x SL7.2, T10, T15, T20, T25
1 X Магнетен држач на извлекување

preloader