12V Правосмукалка за домаќинство 2Ah 700ml

4,390 ден 5,490 ден

BHHV320J-QW

Има Залиха

Правосмукалка за домаќинство со напон од 12V и капацитет на сад 700ml.

Поседува LED панел кој прикажува кога батеријата е празна, има капацитет за работа во времетраење до 20 минути без губење на перформансите. Правосмукалката има интегрирана батерија со капацитет од 2Ah. Компактен дизајн совршен за чистење на тесни или високи простории, со тежината од само 1.1 килограм ви овозможува лесно управување. Садот за прав од 700ml се празни со притискање на само едно копче без да бидете во допир со нечистотијата. Систем за филтрирање во 3 степени со циклонско дејство и 2 нивоа на вшмукување за оптимално чистење.