12V Сет од 4 алати, 2×1.5Ah USB батерии и USB кабел за полнење

10,990 ден 17,490 ден

BDCK123S2S-XJ

Има Залиха

Сет од 4 алати со напон 12V. Доаѓа во торба со 2×1.5Ah USB батерии и USB кабел за полнење.

Сетот се состои од вибрациона дупчалка/одвртувач, убодна пила, вибрациона брусилка и LED ламба. Алатките се дел од новиот B&D USB систем чија батерија може да се користи како пренослив полнач за мобилни телефони и таблети.