12V Хефталка 6-14mm тип G, 1×1.5Ah USB

8,490 ден 9,790 ден

BDCT12S1-QW

Има Залиха

 
Напон 12 V
Капацитет на батерија 1.5 Ah
Должина на шајки 12-15 mm
Должина на муниција G тип 6-14 mm
Агол на магацин / º
Капацитет на магацин 80
Должина / mm
Висина / mm
Ширина / mm
Маса 2.22 Kg
 

Хефталка со напон 12V која користи муниција од 6-14mm тип G и шајки од 12-15mm. Доаѓа во торба со 1×1.5Ah USB батерија и USB кабел за полнење.

Ергономски дизајн кој е практичен и избалансиран за лесно држење со мека рачка која овозможува одлична удобност при работа. Содржи капацитет на магацин за спојници и клинци од 80 парчиња и копче за прилагодување на големината. Хевталката е дел од новиот B&D USB систем чија батерија може да се користи како пренослив полнач за мобилни телефони и таблети.