12V LED ламба USB без опрема

990 ден 1,890 ден

BDCCF12N-XJ

Има Залиха

LED ламба со напон од 12V која работи на новиот тип B&D USB батерии. Доаѓа без опрема.

Совршена за осветлување на темни или засенчени простории со функција за самостојно стоење кое овозможува да работите слободно со 2 те раце. Поседува глава за светење којa се ротира за 90° што овозможува маневрирање со светлината. Ергономски и компактен дизајн со флексибилна нелизгачка рачка за поудобна работа.

Напон 12 V
Капацитет на батерија / Ah
Тип на светилка LED
Силина на светлината 50 lumen
Ниво на заштита / IP
Тежина 0.1 kg