18V Аку. ротациска ексцентар брусилка 1,5Ah

8,390 ден

BDCROS18-QW

Има Залиха

18V Ротациска ексцентар брусилка со 1,5Ah батерија и полнач

Компактен и ергономски дизајн за лесно користење во голем број на активности.

Висококвалитетна завршна обработка-движењето на брусалката овозможува безбедна обработка на дрвото без да остави траги од движењето на крајниот продукт.

Вклучува вреќичка за прашина која ја собира прашината обезбедувајќи чист работен простор и хартија за брусење која овозможува 4 пати подолга употреба.

Батеријата е компактибилна со останатите 18V батериски Black&Decker алати.

Напон 18 V
Капацитет на батерија 1.5 Ah
Пречник на ексцентар 1.3 mm
Број на осцилации во минута 0-12000 rpm
Големина на брусна хартија 125 mm
Дијаметар на папуча 125 mm