18V Батерија 2Ah Li-ion

2,590 ден 2,890 ден

BL2018-XJ

Нема Залиха

Батерија со врвни електрични карактеристики и без мемориски ефект при полнењето. Интегрирана заштита од прегревање, преоптоварување и длабоко празнење со што се гарантира долг век на користење на батеријата. Компатибилна е со сите 18V Black&Decker батериски алати.