18V Батерија 4Ah Li-ion

5,890 ден 6,690 ден

BL4018-XJ

Има Залиха

Батерија со напон од 18V и капацитет 4Ah Li-ion. Компатибилна со производите на Black&Decker 18V која обезбедува продолжено време на работа со оптимизирана моќност за брзо завршување на работните задачи. Идеална за тешки апликации како сечење и брусење или кога алатката се користи подолго време.
// Paste your Google Analytics code here