18V Вибр. дупчалка/одвртувач 2xPOWERSTACK McLaren F1

25,490 ден 33,990 ден

DCD85ME2GT-QW

Има Залиха

Напон 18 V
Капацитет на батерија 1.7 Ah
Механички брзини 2
Максимален вртежен момент 90 Nm
Број на вртежи 0-650/2000 rpm
Број на удари 0-34000 bpm
Макс. дупчење во бетон 13 mm
Макс. дупчење во дрво 55 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Капацитет на стезна глава 1.5-13 mm
Тежина 1.3 Kg

Вибрациона дупчалка/одвртувач со напон 18V и максимален вртежен момент 90Nm. Доаѓа со куфер, полнач и 2×1.7Ah POWERSTACK батерии. Нова лимитирана серија на алати во соработка на DEWALT и F1 тимот McLaren.

Мотор без четкици со вртежен момент од 90Nm кој ја прави вибрационата дупчалка најмоќна во својата категорија, а притоа ергономскиот дизајн од само 177mm должина обезбедува максимални перформанси во ограничени средини. Дупчалката има 2 брзини и 15 позиции на јачина за максимална контрола при работа за дупчење и прицврстување.

Поседува интегрирана LED светилка која овозможува подобрена видливост во темни и затворени простории.

Зошто POWERSTACK:

Добивате 50% повеќе енергија** со 25% помали димензии и 12% помала маса. Оваа батерија обезбедува
двапати подолг век на траење** од стандардните цилиндрични батериски ќелии и е компатибилна со сите
18V XR алати и полначи. Создадена е со спцијално обликувана основа обложена со гума која не може да го
оштети материјалот со кој работите. Искористете ги предностите на нашата најлесна и најмоќна батерија** со
50% поголема моќност и двоен век на траење** кои создадат доверливо LI-Ion решение за вашите алати.
За прв пат со 3 годишна гаранција на батеријата.