18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND без опрема

5,790 ден

GWC1820PCB-XJ

Нема Залиха

Дувач за лисја со напон 18V и брзина на дување од 209 km/h. Доаѓа без опрема.

Компактен дизајн со тежина од 1.7kg и мека рачка за држење што овозможуваат зголемена удобност и контрола при употреба како и подобрено маневрирање со дувачот. Овој тип на дувач благодарени на неговиот дизајн и изработка со низок шум, овозможува работа без многу бучава. Брзината на дување од 209 km/h овозможува лесно чистење на отпадоци од цврсти површини како тротоари, погони, дворови, гаражи и друго. За зголемена моќност при дување поседува опција POWERBOOST која се активира со едноставно притискање на копчето.

Напон 18
V
Брзина на дување 209 km/h
Моќ на вшмукување / m3
Сооднос при дробење /
Капацитет на садот за лисја / L
Тежина 1.7 Kg
Должина / mm
Висина / mm