18V Дувач за лисја 2Ah 140Km/h

8,590 ден 10,990 ден

BCBL200L-QW

Има Залиха

Напон 18 V
Брзина на дување 140 km/h
Капацитет на батерија 2 Ah
Моќ на дување 10.1 m3
Капацитет на садот за лисја / L
Тежина 2.35 Kg
Должина / mm
 

Дувач за лисја со напон 18V и брзина на дување од 140km/h. Доаѓа со полнач и 1x2Ah батерија.

Бежичен дувач на лисја со кој можете лесно и безгрижно да ги одржувате вашиот двор, плочник, кола и итн. Дувалката има аксијален вентилатор и благодарение на него, воздухот што излегува од вентилаторот е поширок отколку кај другите дувалки. Вентилаторот има доволна моќ при брзина на дување од 140 километри на час за да дува суви лисја во куп.