18V Комбиниран чекан SDS+ 1x4Ah во куфер

17,990 ден 19,890 ден

BCD900M1K-QW

Има Залиха

Напон 18 V
Капацитет на батерија 4 Ah
Ударна енергија 1.2 J
Број на вртежи 0-1880 rpm
Број на удари 0-6650 bpm
Макс. дупчење во бетон 18 mm
Макс. дупчење со круна / mm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Прифат на стезна глава SDS+ /
Тежина 2.2 Kg
Тежина со батерија 2.66 Kg
Должина 338 mm
Висина 222 mm
Ширина / mm

Комбиниран чекан со напон 18V и прифат на стезна глава SDS Plus. Доаѓа во куфер со 1x4Ah батерија, полнач, бургија од 6мм, адаптер футер, клуч.

Моќен чекан кој е подготвен за работа во секое време благодарејќи на високата моќност на батеријата која не се празни кога алатот не се употребува. Брзо и лесно менување на режими на работа за ефективно дупчење и бушење. Испорачува енергија со удар од 1.2Ј и број на вртежи од 1880rpm за лесно завршување на задачите. Прилагодлива и отстранлива странична рачка за поудобно ракување со алатот и вградено LED светло кое ја осветлува работната површина што овозможува подобрена видливост.

preloader