18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND без опрема

6,490 ден 8,790 ден

GTC18452PCB-XJ

Има Залиха

Напон 18 V
Должина на ножот 45 cm
Ширина помеѓу забите 18 mm
Движења на ножот 1300 /min
Кочница на ножот 1 sec
Тежина 2.61 Kg
Должина / mm
Висина / mm

Ножица за жива ограда со напон 18V и должина на ножот 45cm. Доаѓа без опрема.

Лесно пресекува гранки или чисти метеж без оштетување на сечилото или живата ограда. Должината на сечилото од 45cm и ширината меѓу забите од 18mm се погодни за помали живи огради. Издржлив, робусен, зацврстен челичен двоакционен нож и дизајн на рачка за оптимална удобност и контрола при работа. Контролниот прекинувач за стартување со 2 раце го спречува случајното активирање на ножицата и несаканите последици. Дел од опсегот POWERCOMMAND – EASY FEED технологија, за лесно контролирање на напојувањето со притискање на едно копче.