18V Ротациска ексцентар брусилка без опрема

5,190 ден 5,690 ден

BDCROS18N-XJ

Има Залиха

Напон 18 V
Број на вртежи 0-12000 rpm
Димензии на диск 125 mm
Димензии на хартија 125 mm
Ексцентар 1.3 mm
Тежина 0.91 Kg
Должина 190 mm
Висина 137 mm

18V Ротациска ексцентар брусилка без опрема

Компактен и ергономски дизајн за лесно користење во голем број на активности.

Висококвалитетна завршна обработка-движењето на брусалката овозможува безбедна обработка на дрвото без да остави траги од движењето на крајниот продукт.

Вклучува вреќичка за прашина која ја собира прашината обезбедувајќи чист работен простор и хартија за брусење која овозможува 4 пати подолга употреба.