18V Сет вибр. дупчалка + удар. одвртувач 2xPOWERSTACK McLaren F1

32,190 ден 42,990 ден

DCK200ME2GT-QW

Има Залиха

DCD85ME2GT-QW
Напон 18 V
Капацитет на батерија 1.7 Ah
Механички брзини 2
Максимален вртежен момент 90 Nm
Број на вртежи 0-650/2000 rpm
Број на удари 0-34000 bpm
Макс. дупчење во бетон 13 mm
Макс. дупчење во дрво 55 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Капацитет на стезна глава 1.5-13 mm
Тежина 1.3 Kg
  DCF85ME2GT-QW
Напон 18 V
Капацитет на батерија 1.7 Ah
Механички брзини 3
Максимален вртежен момент 205 Nm
Број на вртежи 0-3250 rpm
Број на удари 3800 bpm
Прифат на алат 1/4
Макс. големина на штраф 16 M
Тежина 0.9 Kg
Тежина со батерија 1.2 Kg
Должина 100 mm
Висина / mm
Ширина 101 mm

Батериски сет од вибрациона дупчалка/одвртувач DCD85M, ударен одвртувач DCF85M, полнач, 2×1.7Ah POWERSTACK батерии и куфер TSTAK. Нова лимитирана серија на алати во соработка на DEWALT и F1 тимот McLaren.

Зошто POWERSTACK:

Добивате 50% повеќе енергија** со 25% помали димензии и 12% помала маса. Оваа батерија обезбедува
двапати подолг век на траење** од стандардните цилиндрични батериски ќелии и е компатибилна со сите
18V XR алати и полначи. Создадена е со спцијално обликувана основа обложена со гума која не може да го
оштети материјалот со кој работите. Искористете ги предностите на нашата најлесна и најмоќна батерија** со
50% поголема моќност и двоен век на траење** кои создадат доверливо LI-Ion решение за вашите алати.
За прв пат со 3 годишна гаранција на батеријата.