18V Ударен одвртувач 1/4 2xPOWERSTACK 205Nm McLaren F1

27,690 ден 36,990 ден

DCF85ME2GT-QW

Има Залиха

Напон 18 V
Капацитет на батерија 1.7 Ah
Механички брзини 3
Максимален вртежен момент 205 Nm
Број на вртежи 0-3250 rpm
Број на удари 3800 bpm
Прифат на алат 1/4
Макс. големина на штраф 16 M
Тежина 0.9 Kg
Тежина со батерија 1.2 Kg
Должина 100 mm
Висина / mm
Ширина 101 mm

Ударен одвртувач со напон 18V и прифат од 1/4″. Доаѓа со куфер, полнач и 2×1.7Ah POWERSTACK батерии. Нова лимитирана серија на алати во соработка на DEWALT и F1 тимот McLaren.

Најмал во својата категорија моќен ударен одвртувач со мотор без четкици кој нуди голема удобност и можност од 3 брзини за подобра контрола на работа. Компактна конструкција од 100мм должина совршена за во тесни места и широк опсег на апликации во градежни, индустриски и автомобилски области на работа. Поседува опција за прецизно работење која спречува да дојде до оштетување на алатот и материјалот. Има LED светло за обезбедување поголема видливост при работа.

Зошто POWERSTACK:

Добивате 50% повеќе енергија** со 25% помали димензии и 12% помала маса. Оваа батерија обезбедува
двапати подолг век на траење** од стандардните цилиндрични батериски ќелии и е компатибилна со сите
18V XR алати и полначи. Создадена е со спцијално обликувана основа обложена со гума која не може да го
оштети материјалот со кој работите. Искористете ги предностите на нашата најлесна и најмоќна батерија** со
50% поголема моќност и двоен век на траење** кои создадат доверливо LI-Ion решение за вашите алати.
За прв пат со 3 годишна гаранција на батеријата.