18V/54V Полнач 2A

2,999 ден

BDC2A-QW

Има Залиха

Полнач за батерии од 18V/54V 2А 45мин. полнење на батерија од 54V 1,5Ah 75мин. полнење на батерија од 54V 2,5 Ah  
preloader