3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Црна

1,990 ден 2,790 ден

NVC115BJL-QW

Има Залиха

Правосмукалка за домаќинство со напон од 3,6V и батерија од 1,5Ah за моќна и ефикасна работа која е секогаш подготвена за вшмукување.

Ергономски дизајн за удобно користење и погодна за вшмукување на поголема количина нечистотија. Поседува резервоар 325ml и филтер кои лесно се отстрануваат и овозможуваат едноставно и лесно одржување на правосмукалката, што го зголемува нејзиниот работен век.

Со полна батерија може да работите до 11 минути, без губење на моќноста.