36V Верижна пила 30cm 1×2,5Ah

21,990 ден

GKC3630L25-QW

Има Залиха

Верижна пила со напон 36V и должина на меч од 30cm. Доаѓа со батерија 1×2.5Ah и полнач.

Верижната пила се карактеризира со високи перформанси на сечење со дијаметар до 23 cm и долго време на работа благодарение на Li-ion батеријата од 2,5Ah која целосно се полни во рок од 120 минути. Опремена е со брава за вклучување, рачка со рачна заштита и хромиран синџир со низок повратен удар за безбедна и удобна работа. Оваа безжична моторна пила е идеален избор за обработка на дрво и градинарство, одлична благодарение на тивката работа со ниски вибрации. Затегнување на ланецот без алатки за лесно менување и брзо повторно затегнување.

 

 

 

Напон 36 V
Должина на меч 30 cm
Проред на заби на ланец 3/8
Број на заби на ланецот 45
Брзина на вртење на ланецот 5 m/s
Капацитет на сечење до 23 cm
Број на вртежи / rpm
Аголно сечење до / °
Длабочина на сечење при 90° / mm
Длабочина на сечење при 90° со шини / mm
Длабочина на сечење при 45° / mm
Длабочина на сечење при 45° со шини / mm
Капацитет на уље 110 ml
Автоматско подмачкување /
Кочница на ланецот да
Тежина 3,2 Kg
Должина 717 mm
Висина 220 mm