54V Стабилна пила 250mm 6Ah FLEXVOLT

 • Брза Испорака

  Добијте ги производите за рекордно време
 • Едноставен Поврат

  Политика на поврат, за безбедно пазарување
 • Секогаш Автентични и Оригинални

  Нудиме само производи со 100% проверено потекло
 • Безбедно Пазарување

  Вашите податоци се безбедни во секој момент
 • ДДВ

  "Изразената цена е со вклучен 18% ддв"

Карактеристики

Напон 54 V
Капацитет на батерија 6 Ah
Дијаметар на пилата 250 mm
Прифат на пилата 30 mm
Број на вртежи 4300 rpm
Аголно наклонување на пилата 48 °
Аголна ротација на пилата 50 °
Сечење при 90°/45° ( В x Ш ) 305×58 mm
Сечење при 90°/90° ( В x Ш ) 305×85 mm
Сечење при 90°/90° ( В x Ш ) 305×85 mm
Сечење при 45°/90° ( В x Ш ) 215×85 mm
Сечење при 45°/90° ( В x Ш ) 215×85 mm
Сечење при 45°/45° ( В x Ш ) 215×58 mm
Максимална длабина на пресек 85 mm
Длабочина на сечење при 90° mm
Длабочина на сечење при 45° mm
Димензии на масата mm
Отсекување од десно mm
Отсекување од лево mm
Тежина Kg
Тежина со батерија 16.8 Kg
Длабина 465 mm
Должина 615 mm
Висина 390 mm
SKU: DCS778T2-QW Категорија:

Дополнителни Информации

Платформа

Технологија

Бренд