54V/18V Батерија 2.5Ah Li-ion

9,999 ден 11,999 ден

BL2554-XJ

Има Залиха

Dualvolt батерија со напон 54V/18V и капацитет од 2.5Ah. Моќност доволна за да се справите со најтешките градинарски задачи. Батеријата може да се користи и на алатите од 18V со што ќе го зголемите работното време. Black&Decker DUALVOLT батериите се компатибилни со палетата 54V градинарски алати и со 18V батериски алати.
preloader