7.2V Мулти алатка 1,5Ah, куфер

3,890 ден 4,390 ден

BCRT8IK-XJ

Има Залиха

Мулти алатка со напон 7,2V и интегрирана батерија 1,5Ah, доаѓа во куфер со 52 додатоци за работа. Поседува 5 LED светла кои означуваат во која брзина работи алатката и овозможува поинтуитивна контрола на брзината. Дополнително LED светло кое ја осветлува работната површина и овозможува подобрена видливост и перформанси во темни области и детални задачи. Приклучок за полнење со микро USB што овозможува лесно полнење во секоја средина со сите достапни микро USB кабли и приклучоци. Поседува целосна палета додатоци за сечење, брусење и полирање кои можат да ја завршат секоја работна задача. Бежичната ротациона мулти алатка има моќност и време на работа за широк спектар задачи во домаќинството.