Перач под висок притисок 1700W со четка 130бар

12,999 ден

BXPW1700PE

Има Залиха

Влезна моќност 1700 W
Проток на вода 420 l/h
Максимален притисок 130 bar
Работна температура на вода 50
Должина на цревото 6 m
Тежина 10.6 kg