Перач под висок притисок 2200W со четка 150бар

14,990 ден

BXPW2200PE

Нема Залиха

Овој модел на перач со висок притисок од 2200W е идеален за одржување на вашето возило, мотор, велосипед, комплетно чистење на дворот и мебелот во дворот како и фасадата на вашата куќа и подовите околу неа. Доаѓа со пиштол и 2 дизни за различни намени. Црево од 8m, филтер за довод на вода, сад за детергент,четка за перење автомобили, четка за перење подови, рачка за пренос и потпирач за фиксно држење на апаратот, 2 гумирани тркала и котур за намотување и безбедно чување на цревото.

Влезна моќност 2200 W
Проток на вода 440 l/h
Максимален притисок 150 bar
Работна температура на вода 50
Тип на мотор /
Должина на цревото 8 m
Тежина 13.5 Kg
Должина / mm
Висина / mm