Сет стабилна пила за неметали со сталак D240001

 • Брза Испорака

  Добијте ги производите за рекордно време
 • Едноставен Поврат

  Политика на поврат, за безбедно пазарување
 • Секогаш Автентични и Оригинални

  Нудиме само производи со 100% проверено потекло
 • Безбедно Пазарување

  Вашите податоци се безбедни во секој момент
 • ДДВ

  "Изразената цена е со вклучен 18% ддв"

84,990 ден 99,990 ден

Има Залиха

Карактеристики

Влезна моќност 1600 W
Број на вртежи 4200 rpm
Дијаметар на дискот 250 mm
Макс. пресек 610 mm
Макс. длабина на сечење 95 mm
Прифат на дискот 25.4 mm
Движење на материјалот Да
Тежина 32 Kg
Должина 860 mm
Висина / mm
Длабина 690 mm

Опис

Сет стабилна пила за неметали D24000 со сталак D240001

Стабилен отсекувач со водено ладење за керамика, гранит и мермер. Има капацитет на должински пресек на материјалот до 610mm и максимална висина на пресек до 95mm. Содржи систем на лизгање на материјалот изработен од не рѓосувачки материјал и систем за потопување на пилата со предефинирани агли од 45 / 22.5 степени. Има водна пумпа и сад за собирање на водата и отпадоците од сечењето. Сталакот доаѓа во пакет со машината.

Дополнителни Информации

Тежина(бруто) 55.9 кг
Димензии(пакет) 91.2 × 75.5 × 60.5 cm
Платформа

Бренд