ПРОМЕНЛИВА СТОЛАРСКА ВИНКЛА 200 mm | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley

Stanley

Вие сте тука

ПРОМЕНЛИВА СТОЛАРСКА ВИНКЛА 200 mm

  • 559 ден
Шифра:
0-46-825
|
Има на залиха

- леани рачка со жлебови за стисок
- флексибилни метални ленти од никел со заклучување
- тврда пластична рачка

-+