РАНЕЦ ЗА АЛАТ | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley

Stanley

Вие сте тука

РАНЕЦ ЗА АЛАТ

  • 3.999 ден
  • 2.799 ден
Шифра:
STST1-75777
|
Има на залиха

Содржи преграда за преносен компјутер и електричен алат. Мекиот, обложен дел во пределот на грбот и прилагодливите ремени ја зголемуваат удобноста. Одстранливите прегради овозможуваат лесен пристап до алатот.
Димензии: 30.5 x 18.5 x 47цм.

-+