Реципрочна пила 900W | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley Fatmax

Stanley Fatmax

Вие сте тука

Реципрочна пила 900W

  • 8.999 ден
  • 7.499 ден
Шифра:
FME360
|
Има на залиха
  • 900W Мотор за оптимална моќност при сечење
  • Обложена со изфржлива и ергономска гума
  • Подвижна глава на сечилото за полесно сечење и намалување на повратниот удар
  • Брза промена на пилите
-+