РОТАЦИОНА БРУСИЛКА 280 W 125 mm | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

DeWalt

DeWalt

Вие сте тука

РОТАЦИОНА БРУСИЛКА 280 W 125 mm

  • 8.599 ден
  • 6.999 ден
Шифра:
DWE6423
|
Има на залиха

- моќност: 280 W
- бр.на кружни поместувања: 8000-12000 /мин.
- ексцентар: 2,6 мм.
- димензија на хартија: 125 мм
Во опремата е вклучена вреќа за прав.

-+