СЕТ 6 ШРАФЦИГЕРИ | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley

Stanley

Вие сте тука

СЕТ 6 ШРАФЦИГЕРИ

  • 1.099 ден
  • 849 ден
Шифра:
0-65-007
|
Има на залиха

Сет од 6 шрафцигери (плочест врв/ Philips): рамен врв 5 мм x 100 мм. Алат со раширен врв 3 мм x 75 мм, 5 мм x 100 мм, 6,5 мм x 150 мм, Philips PH1 x 100 мм, PH2 x 150 мм.

-+