СЕТ АКУ. ДУПЧАЛКА + АГОЛНА БРУСИЛКА 18 V 2 Ah + торба | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley Fatmax

Stanley Fatmax

Вие сте тука

СЕТ АКУ. ДУПЧАЛКА + АГОЛНА БРУСИЛКА 18 V 2 Ah + торба

  • 24.999 ден
  • 19.999 ден
Шифра:
FMCK464D2
|
Има на залиха
  • - батерија: 18 V, 2,0 Ah, Li-Ion 
  • - брзостезна глава: 1,5-13 mm
  • - број на вртежи: 0-400/0-1.600 /min
  • - вртежен момент: 16/48 Nm
  • - моменти на стегање: 24
  •  - аку. брусилка 125 mm / 9000rpm
  • - опрема: 2 × батерија, брз 60 min полнач, торба
-+