СЕТ УДАРНА ДУПЧАЛКА 500W + ПРИБОР ВО КУФЕР | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

СЕТ УДАРНА ДУПЧАЛКА 500W + ПРИБОР ВО КУФЕР

  • 4.699 ден
Шифра:
SETKR504+A7152
|
Има на залиха

- моќност: 500 W
- брзина: 0-2.800 o/мин
- број на удари: 47.600 u/мин
- забчаници: 1, променлива брзина
- брзостезна глава: 13 mm (метална)
- опрема: странична рачка, куфер + сет бургии и битови A7152
- ПОДАРОК: МАИЦА BLACK+DECKER

-+