Скаплер на преклоп со дрвена рачка | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley

Stanley

Вие сте тука

Скаплер на преклоп со дрвена рачка

  • 999 ден
  • 599 ден
Шифра:
0-10-073
|
Има на залиха

Stanley скалперот на преклоп е повеќе наменски скалпер/нож изработен од дрвена ретро рачка и не рѓосувачки челик со патентиран брзо ослободувачки систем за едноставно и брзо менување на резервниот нож без употреба на дополнителен алат.

Има кука за закачување на џебот или ременот од вашата облека.

Доаѓа со еден резервен нож во комплетот

Димензии на сечилото 70x28mm

-+