СТАРИОТ АЛАТ НЕ Е ЗА НОВИ ПРОЕКТИ!

Почитувани партнери, СБДМК доо организира акција за замена на вашиот стар и расипан алат со нов алат по многу поволни цени и одлични услови. Искористете ја поволноста до 28.02 во сите продажни места на DeWALT, Black+Decker и Stanley FATMAX низ државата.

Условите се едноставни:

За Вашиот стар алат, добивате      – 20% попуст, на новиот алат!

Немате стар алат?

Контактирајте го ЕКО бројот на Нула Отпад и предајте ги вашите стари електрониски уреди бесплатно на ваша локација, а во замена добијте Ваучер со попуст до -20% кој можете да го искористите во сите наши продажни места за набавка на нов алат од брендовите Dewalt, Stanley и Black+Decker.

Рециклирањето се исплати!
Повеќе детали на 02/3109-760