СТОЛАРСКА АГОЛНА СТЕГА | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley

Stanley

Вие сте тука

СТОЛАРСКА АГОЛНА СТЕГА

  • 999 ден
Шифра:
0-83-122
|
Има на залиха

Изработката на оваа стега овозможува да составите 2 парчиња со различна дебелина под агол од 90 степени.

Високо издржлива цинк легура

Можност за аголно и паралелно стегање

-+