СТОЛАРСКА СТЕГА СО ТРАКА | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley

Stanley

Вие сте тука

СТОЛАРСКА СТЕГА СО ТРАКА

  • 999 ден
Шифра:
0-83-100
|
Има на залиха

Трака со должина од 4,5м

Bi-material и рачка со 3 слоја за подобра ергономија.

Конструкција од најлон-пластика засилена со метал.

Маса 465г

Можност за затегање 4.500мм

-+