УБОДНА ПИЛА 701 W | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

DeWalt

DeWalt

Вие сте тука

УБОДНА ПИЛА 701 W

  • 17.799 ден
  • 14.999 ден
Шифра:
DW331K
|
Има на залиха

- влезна моќност: 701 W
- излезна моќност: 445 W
- брзина: 0-3100/мин.
- должина на секот: 26 мм                            

Во опремата е вклучена заштита од гребнатини, адаптер за отстранување на прав и издржлив куфер за безбеден пренос.

-+