УБОДНА ПИЛА KS901PEKA5 | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

УБОДНА ПИЛА KS901PEKA5

  • 5.999 ден
  • 4.999 ден
Шифра:
KS901PEKA5
|
Има на залиха

Моќност : 620 W

Регулатор на брзина

Доаѓа во куфер со 5 резервни пилици

-+