Убодна пила со куфер и наклон 620W 90 mm + прибор | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

Убодна пила со куфер и наклон 620W 90 mm + прибор

  • 6.499 ден
  • 4.999 ден
Шифра:
KS901PEKA10
|
Има на залиха

- моќност: 710 W
- брзина: 0-3.200 /min
- нагиб на листот: 0° или 45°
- гиб на листот: 20 mm
- длабочина на сек (дрво/железо/алуминиум): 85 / 10 / 15 mm
- опрема: лист за пила, куфер

-+