УДАРНА ДУПЧАЛКА 1100W Во Куфер со Прибор KR1102K10A | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

УДАРНА ДУПЧАЛКА 1100W Во Куфер со Прибор KR1102K10A

  • 8.999 ден
  • 7.699 ден
Шифра:
KR1102K10A
|
Нема на залиха
  • Ударна функција за дупчење во бетон
  • Автоматски 13 мм метален футер
  • Странична рачка за поцврст прифат
  • Дво-брзински менувач кој испорачува висок момент во првата и зголемен број на вртежи во втората брзина
  • Куќиште од алуминиумска легура за подолготрајност и подобро ладење на моторот
  • 1100W мотор направен да испорачува сила и брзина при сите начини на работа
  • Компактна изведба и копче за закочување при подолг период на работа 
-+