УДАРНА ДУПЧАЛКА 850W во куфер со сет 32 парчиња прибор | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

УДАРНА ДУПЧАЛКА 850W во куфер со сет 32 парчиња прибор

 • 6.599 ден
 • 5.499 ден
Шифра:
BEH850KA32
|
Има на залиха
 • Моќност : 850 W
  Капацитет на дупчење : -дрво 25 mm /челик 13 mm /камен 13 mm
  број на вртежи: 0 - 2800 rpm
  Футер: 13mm, автоматски
  Ударна функција погодна за дупчење во ѕид
  Подесувањето на  брзината овозможува повеќе контрола и поширока примена
  Втор ракофат за посигурно ракување
  Граничник за определување на на длабочината на бушењето 
  Копче за закочување

   

-+