УНИВЕРЗАЛЕН ДУПЛИ ПОЛНАЧ 10.8V - 54V | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

DeWalt

DeWalt

Вие сте тука

УНИВЕРЗАЛЕН ДУПЛИ ПОЛНАЧ 10.8V - 54V

  • 11.499 ден
  • 7.499 ден
Шифра:
DCB132
|
Има на залиха

Компатибилен со батерии од 10.8V до 54V Flexvolt
Струја на полнење                   2 x 4A
Заштита од преоптоварување

-+