Услови за испорака | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Услови за испорака

Вие сте тука

Вашата порачка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака.
Времето на испорака е во период од 24 часа и најчесто не е подолго од 48 часа, освен во случај на викенд денови или државни неработни денови.
За достава на Вашата пратка ги користиме услугите на Глобко Логистик (GLS) и истата ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете за испорака, секој ден (освен недела или државни неработни денови) во период од 08.00 - 17.30 часот.

Пресметката на трошоците за испорака е фиксна и изнесува 100 денари за нарачки чија вредност е помала од 3.000 денари. За нарачки со вредност над 3.000 денари испораката е бесплатна.

За повеќе информации или за проблеми при испораката ве молиме да не контактирате на 02/ 3109 760 или на info@sbd.mk

Ви благодариме!