Вибрациска брусилка Mouse 55W прибор 15 пар | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

Вибрациска брусилка Mouse 55W прибор 15 пар

  • 2.499 ден
  • 1.499 ден
Шифра:
BEW230BC-QS
|
Има на залиха

55 W Орбитална брусилка , со 1,5 мм орбитален дијаметар 

Големина на шмирглата 110mm / cm2 со 11,000 rpm 

Приклучок за правосмукалка за почиста работа

Сетот содржи транспортна торбичка и 15 парчиња шмиргли

-+