Вибрациска мулти брусилка 4 во 1 | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

Вибрациска мулти брусилка 4 во 1

  • 6.999 ден
  • 5.499 ден
Шифра:
KA280LKA
|
Има на залиха

- моќност: 220 W
- брзина на ротација: 26.000  /  мин
- бр.на осцилации: 13.000  /  мин
- дијаметар на површината на брусење: 125 mm

- големина на триаголна површина 165mm х165mm х100 mm
- додатоци: 20 брусни хартии

-+