За нас | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

СБДМК е фирма која веќе 23 години успешно работи во Р.Македонија. Ние сме ексклузивни увозници, дистрибутери и сервисери на реномираните светски брендови Black&DeckerDeWALT и Stanley во Македонија. Во своите програми овие брендови нудат различни рачни и електрични алати, апарати наменети за професионална употреба , како и за домашна употреба и за широка потрошувачка. Дел од тие производи се: дупчалки, брусалки, циркулари, пили, електропневматски чекани, батериски машини, како и косилки, ножици за жива ограда, тримери и мали кујнски апарати за домаќинство, брави, катанци и друго.

Нормално за сите наши производи обезбедуваме и адекватен прибор од нашите реномирани брендови. Во склоп на нашата фирма функционира продажен салон, големотрговија и сервис за реномираните брендови, Black&DeckerDeWALT и Stanley, за кои што обезбедуваме гаранција со обезбедени оригинални резервни делови. Покрај тоа снабдуваме и дилерска мрежа од преку 60 продавници ширум Македонија. Во нашата референтна листа влегуваат следните компании:

  • ГРАНИТ АД СКОПЈЕ
  • БАЛКАН ЕНЕРЏИ ГРУП
  • ЕВН МАКЕДОНИЈА
  • АСА БУС
  • МАКПЕТРОЛ
  • ЧЕВАИР ХОЛДИНГ
  • АДИНГ
  • ФАКОМ АД СКОПЈЕ
  • ТЕ-ТО АД СКОПЈЕ
  • БРАКО ДОО